En toen zat het er al weer op

Wat vliegt de tijd toch altijd weer voorbij als je twee weken Dabarist bent. En dit jaar is het niet anders. De twee weken zijn omgevlogen. En gelukkig op een heel positieve manier. Als je eenmaal over de helft bent, en het dan woensdag wordt, ga je ongemerkt toch al aftellen. Gelukkig hebben we ook de laatste dagen nog even lekker de schouders er onder kunnen zetten.

Voor ons als team was het de laatste paar dagen echt afbrokkelen. Tot groot verdriet van ons, en nog veel meer van Willem moest Nadine ons donderdag al verlaten. Natuurlijk was dit al bekend van te voren, maar ja. Soms gebeuren er dingen tijdens Dabar wat zoiets dan toch net in een ander daglicht. En vrijdagavond was het ook voor Mariska tijd om te vertrekken. Flauw hoor, zo precies voor de grote schoonmaak :p

Maar ja, zo waren we dus nog met z’n 6jes om alles op te gaan ruimen. Op de een of andere manier is dat altijd het leukst om met elkaar midden in de nacht te doen, en dat was dit jaar niet anders. Heerlijk onder de muziek van Trinity de dweil door het Lichtbaken heen halen. Wat ging dat snel. En wat wil je, als zelfs Tom onze campingpastor, en eigenlijk 10e teamlid, de bezem & dweil in handen krijgt. Dan istie niet meer te stoppen!

Voor deze laatste nacht wilden ook de trouwste gasten nog een nachtje blijven slapen. Uiteraard geen probleem. Zodoende was het een drukte van belang zo midden in de nacht. En ‘k zou het bijna vergeten. Bij de soos hoort natuurlijk het bittergarnituur. Maar op zo’n laatste avond mag er best een schepje bovenop. En dus hebben we lekker met elkaar bij het kampvuur & bij het lichtbaken pizza’s zitten eten. Dat ging er wel in.

Wat wij ook geweldig vonden was de samenwerking met de ‘Eendenclub’ het ander recrateam op de camping. Echt geweldig dat ze zo vaak bij onze soos zaten. We hebben genoten van de momenten dat jullie bij ons kwamen lunchen en dineren. Echt super!

En zo is dan toch het echte einde. We willen iedereen hartelijk danken die onze twee weken zo geweldig hebben gemaakt! In de eerste plaats God zelf. Aan Hem alle eer! Maar daarna volgen toch echt de tieners. Geweldig dat jullie zo lekker ‘chill’  waren. Gewoon met elkaar het gezellig houden! Echt super bedankt!

Dan bedanken we ook de commissie, en niet te vergeten onze geweldige Tom. Je was campingpastor, maar eigenlijk meer een 10e teamlid. Super hoe je ons ter zijde hebt gestaan, en dat we met elkaar zoveel moois mochten doen op de camping.

Hierbij wensen we team 2 ook ontzettend veel zegen, en een geweldige tijd in Elburg!

Een hartelijke afscheidsgroet,

Team 1,

Marieke, Mariska, Nadine, Femke, Abigail, Daniel, Willem, Bouke en Jonathan